Intraceuticals Oxygenbehandling

Intraceuticals Oxygenbehandling / Madonnabehandling

60 min 1395:-

(1:a behandlingen  1095:- )
Kur om 6 behandlingar inkl. serum för hemmabruk (värde kr 1095:-), kr 7400:-  Kur om 6 behandlingar inkl. 4 produkter för hemmabruk (värde kr 4400) kr 7900:-

Kr 100:- kommer i tillägg om du väljer några av våra specialserum/ampuller med C-vitamin, A-vitamin, Collagen eller Antioxidant, –

mer info www.oxygenbehandling.se
[youtube id=”UPyhMb-krXE” width=”600″ height=”350″]

Madonnas favoritbehandling. Inga nålar, ingen smärta, omedelbart resultat. Med hjälp av renat syre slussas ett serum ned. Fina linjer fylls ut, huden blir omedelbart återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med ny lyster och vitalitet. Behandlingen är cellgenererande, linjer minskar och vissa kan försvinna helt. Huden får spänst och lyster. Passar alla hudtyper. Vi rekommenderar en kur på 6 behandlingar.

Märk att 95% lågmolehylär Hyaluronsyra (som är helt naturlig och Vegan) ingår i alla de olika koncentrerade serum / ampuller. Vi använder endast Intraceuticals egna ampuller som är förseglade och det är en säkerhet att du som kund får den äkta Madonnabehandlingen med bästa resultat följd.
Vi jobbar med olika serum beroende på vilka resultat du vill ha: Rejuvenate Serum passar alla hudtyper medans de följande används på specifika hudområden. 1. Clarity Sensitive – För dig som har obalans i huden med akne, oren hud och inflammationer och som eventuellt även har känslig hy.
2. Antioxidant – Förbättrar utseendet på mörka ringer och svullnader under ögonen samt hjälper till med att stärka kapillärerna. Kakadu plommon extrakt från den australienska regnskogen är en kraftig antioxidant, naturens försvar mot skador från fria radikaler
3. Vitamin C Stabiliserad form av vitamin C som skyddar mot UV-inducerad solskada och bibehåller effekten längre och motstår oxidation
4. Vitamin A Hjälper till att främja hudens elasticitet och täthet, mjukför grov hud och förbättrar utseendet på synliga porer, fina linjer och djupare rynkor
5. Collagen Hjälper till att främja naturlig kollagenproduktion och förbättra linjerna i epidermis.
6. Antoxelene Ett tillvals serum för de djupare linjerna. Detta serum är som ett naturligt ”botox” och förstärker effekten av oxygenbehandlingen.

Mellan behandlingarna rekommenderas att använda tillhörande hudvårdsprodukter som förstärker behandlingen och dessa köps styckvis eller som komplett sett.
Rejuvenate Cleansing Gel – 50ml
En lätt och behaglig rengöringsgel som avlägsnar orenheter och make-up.
Rejuvenate Contour Eye Gel 15ml
En högkoncentrerad gel som tillför fukt och hjälper till att reducera fina linjer. Verkar lugnande på trötta ögon. Balanserar pHvärdet med vitamin C, E och grönt te.
Rejuvenate Hydration Gel 40ml
En högkoncentrerad gel som tillför fukt och verkar utjämnande samt ger lyster till huden.
Daily Serum 30ml
Ett serum som kan förbättra hudens struktur och ge lyster. Återskapar och revitaliserar hudens fukthalt för att ge volym och jämnare ansiktskonturer.
Moisture Binding Cream 40ml
En rik kräm med essentiella oljor och antioxidanter som bevarar fukt, skyddar mot miljömässiga stressfaktorer och kan reducera hudens fina linjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *