Om oss

 

Organic Beauty – vi kan hudvård

Magnhild Åsmundhavn, hälsoterapeut och entreprenör, har mer än 20 års erfarenhet inom branschen.

Magnhild Åsmundhavn
Magnhild Åsmundhavn

Holistisk entreprenör och hälsoterapeut Magnhild Åsmundhavn som startade företaget år 1990 och som sedan dess har verkat inom flera olika områden. Magnhild är en eldsjäl med en passion för miljö och hälsa, att arbeta utifrån ett holistiskt perspektiv med fokus på det naturliga. Efter att ha arbetat inom olika andra branscher i främst Norge och Sverige sadlade hon om 1993 utifrån sitt intresse och riktade in på sig mot försäljning av naturprodukter och holistiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Genom företaget drivs bland andra Organic-Beauty, butik och klinik på Davidshallsgatan 2, Malmö, sedan 16 år tillbaka och fokus är på försäljning av bland annat giftfria skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar.

Behandlingarna görs genom alternativa metoder, såsom österländska ansiktsbehandlingar, lymfdränage, ljus och värme, istället för kemiska och kirurgiska ingrepp. Tanken bakom behandlingarna är att få kroppen i balans snarare än att fokusera bara på det rent estetiska.

Magnhild’s entusiasm och brinnande intresse för hälsa och miljöfrågor gör att hon ständigt håller ögonen öppna för nya produkter och metoder, inom skönhets- och wellnessbranschen, som följer det holistiska perspektivet. Människa och miljö ska vara i balans för att uppnå bättre hälsa.
_________________________________________________________________
Maria Cederqvist, Auktoriserad Hudterapeut

Maria Cederqvist
Maria Cederqvist

Maria tog examen på CIDESCO Kosmetologskolen i Köpenhamn 2002 och har sedan dess arbetat aktivt som auktoriserad hudterapeut och utfört alla traditionella behandlingar samt diatermi/epilerings behandlingar. Maria är medlem i SHR- Svenska Hudterapeuters Riksorganisation. 2006 tog Maria Certifikat för Nålepilering och 2009 Certifikat för Specialiserad Hudterapeut.
För Maria har ett inre och yttre välmående alltid varit viktigt och intresse för hud, hälsa, och vad vi äter för att må bra har alltid funnits. Den naturliga och ekologiska hudvården ligger henne varmt om hjärtat, därför är det självklart för Maria att arbeta med holistiska behandlingar och organiska och ekologiska produkter. För att hålla sig uppdaterad går hon regelbundet på föreläsningar, kurser och läser mycket inom detta område.
På Organic Beauty / M.Åsmundhavnhavn AB utför Maria alla behandlingar som vi erbjuder. Behandlingarna skräddarsys efter hudtyp, behov och dina önskemål och du får alltid med dig tips och råd på hur du bäst tar hand om din hud/kropp hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *