Kokoro Haramaki (För gravida)

//Kokoro Haramaki (För gravida)
­
  • Kokoro Haramaki for mums
  • Kokoro Haramaki for mums

Kokoro Haramaki (För gravida)

395.00 kr

Kokoro Haramaki ”for Mums” är en elastisk maggördel för gravida. Den används under graviditet men är också utmärkt sen när man ammar.

Storleken är one size.

Färg svart.

Slut i lager

Artikelnr: 1000 Kategori:

Produktbeskrivning

Kokoro Haramaki ”for Mums” är en elastisk maggördel för gravida. Den används under graviditet men är också utmärkt sen när man ammar.  Storleken är one size och färgen är svart.

Ta på dig den nya sköna japanska Kokoro Haramaki varje morgon och du vill känna dig varm och skön i dina kläder oavsett väder. Dessutom hjälper Haramakin till med blodcirkulationen, lindrar ryggont, stödjer din mage och stjärt under graviditeten med mera.

När kroppens centralparti håller sig varmt så frigörs blod till andra delar av kroppen inkluderande händer och fötter. När ditt centrala kroppsparti blir kallt ser din kropp till att det inte skickas ut så mycket blod till extremiteterna för att hålla de vitala kroppsorganen och hjärnan försedda med blod.

Ordet haramaki kommer från det japanska ordet hara som betyder den centrala kroppen och maki som betyder omslut. Den moderna Kokoro Haramaki består av ett isolerande material av mjukt stretchbar bomull som bärs närmast skinnet eller utanpå kläder.

Haramaki täcker mag- och ryggområdet för att konservera kroppsvärmen. Kokoro Haramaki är den enda haramakin som finns i England och Skandinavien som kommer direkt från Japan, så du kan vara säker på att du får den äkta produkten. Det är också en perfekt produkt för att hålla dig varm utan att behöva en massa otympliga lager av kläder under aktiviteter såsom: Yoga, Golf, Skidåkning, Fiske, Ridning med mera.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kokoro Haramaki (För gravida)”